header-book
Tara Stiles „MAKE YOUR OWN RULES COOKBOOK”
09/02/2016
art-graffiti-women-wall-large
Mānīšana
09/02/2016

Iztēle un radošais gars

city-people-art-sidewalk-large

 

  1. Iztēle ir spēja kaut ko saskatīt, pirms tas dots. Radošais gars ir spēja atrast risinājumus, kas tev vēl nav zināmi.
  2. Tavs es, kāds tas ir patlaban, dzīvo te un tagad. Tavs es – tāds, kādu tu vēlētos, dzīvo kā vīzija iztēlē. Tavs radošais gars atrod ceļu, kā vīziju pārvērst īstenībā.
  3. To, ko tava fantāzija nespēj iztēloties, tu nespēj arī īstenot. Tādēļ tu vingrini savas iztēles brīvību.
  4. Tavs radošais gars tev noder vienīgi tad, ja tu tici, ka tev viss ir iespējams. Varbūt šodien vēl ne, bet tad, kad tam būs pienācis laiks.
  5. Tava iztēle spēj attīstīties vienīgi tad, kad tā ir brīva. Ja paļaujies tikai uz pieredzi, tu nedod iztēlei ne mazāko izdevību. Ja baidies, tu apspied iztēli, un tā nespēj attīstīt savu spēku.
  6. Audzināšana pēc citu mērogiem ir novilkusi tavai dzīvei robežas. Iztēle dod impulsu šīs robežas pārkāpt un sevi attīstīt.
  7. Ja fantāzija stiprina tavu ticību sev, tu sasniedz visu.
  8. Manipulatīvajā spēlē fantāzija ir instruments tavās rokās. Ja tu citus spārnosi ar savām idejām, tie kļūs par tavas spēles daļu.
  9. Tu zini, ko gribi, tici sev, un tev ir plāns. Tāpēc neviens nespēj izmantot tavu iztēli savā labā. Izņēmums ir vienīgi gadījums, ja tev ir pietiekams pamatojums to pieļaut.

Jozefs Kiršners: „Egoista Bībele”

Slow Life
Slow Life
Jogiska dzīvesveida žurnāls, kas raksta par jogu, uzturu, attiecībām un dzīvi caur citu prizmu. Lai iedvesmotu tevi apstādināt ikdienas skrējienu, elpot un dzīvot ar pilnu krūti un izbaudīt dzīvi šeit un tagad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TheYogaShop. //]]>